m.ugur Moderatör
Mesaj Sayısı : 18 Points : 61 Kayıt tarihi : 15/06/09 Yaş : 31 Nerden : aNtaLYaAaA
| Konu: şanışer-beLa--mahşer adında Ptsi Haz. 15, 2009 6:53 pm | |
| Adım Bela Atakan Şanışer Antalya Günlüğüm İp [Bela]
sezer yazarken bela da söyler batan her gemimde sessiz hayaller karabasan hoş gel dertli gecemde adınızı anmak her bir hecemde belki delirdim hiç şansım yok belki zamana bırakmalıydım kendi havamda boş bu tripten belki de hiç çıkmamalıydım sırtım taşımadı onca yükleri herkes vurdu ve hep sürükledi ben söndürmedim hep körükledim piç gibi suratına hiç tükürmedim mutlu kalın siz şömine başında ben yine içicem her rıhtımda köz başıcam yine her satırımda özle belayı her şarkımda güverte bomboş çalan kemanlar bitişini anlatır söyle kim anlar yaşadığım onca güzel anılarımı tek mermiyle vurdu günahlar kalacak bir filikam yokken boş yere kulaç atıp intikam almak hergün yazıcam bir daha kazıcam kendi odanda bir mahkum olmak
[Nakarat]
kendi yeniden bir sayfa açsan ben yaşamıma bir defter aldım kendi ateşine üfle ve söndür ben ateşimle bir dağı yaktım dönen kelamlar şer ve belayla yapar bir parça dur ve selamla hakkımı verdim her bir oyunda bir yere taşındım mahşer adında
[Atakan]
telefon çalıyor beni arıyor bir dakka durun o beni soruyor ne zaman düşse beni buluyor ben yüz vermezsem geri kaçıyor saatimi aldım geriye birazcık benimki yaşam değil bu yaşamcık pardon küfür etmedim bakmayın suratıma yanlışlarımı çarpmayın hayatı böldüm iki karedeyken sen ve ben birlikteyken ayırmak istedi masum şeytan ben korkardım çıktım raydan sen gezerken o itlerle lay lay düzelir dedim eyvallah hay hay bu filmin sonu ne oldu bilirmisin bir köşe başında dan dan dan dan sezer geri kal çok geç kaldı düşüyoruz eli sal işte ? şahsım böyle bir tribal sana bakan o gözlere bence iyi bak başta herşey çok güzel cicim ayları moruk sonra çok üzer kendini avutma bence bok geçer ciğerlerim kavrulur bol keser
[Nakarat]
kendi yeniden bir sayfa açsan ben yaşamıma bir defter aldım kendi ateşine üfle ve söndür ben ateşimle bir dağı yaktım dönen kelamlar şer ve belayla yapar bir parça dur ve selamla hakkımı verdim her bir oyunda bir yere taşındım mahşer adında
| |
|