m.ugur Moderatör
Mesaj Sayısı : 18 Points : 61 Kayıt tarihi : 15/06/09 Yaş : 31 Nerden : aNtaLYaAaA
| Konu: şanışer--belki[part 2] Ptsi Haz. 15, 2009 7:30 pm | |
| Ne var kalbimde sızı onlar Terkedip barışı çaremi sanar Kırıldı yapraklarım sızan güneşe Deryamız var..
Yazdığım opereti oynatmaz mahkeme beni yargıla sebebim naz Bugün aparatım oldu kalem dünü bas günüm az yazım alçak dünyaaa Herkes beni sanmalı alçak ama ben bulut aslen gökdelen alçak Yağmur yağacak hüznüm ben bugün annemi aşkımı kendimi üzdüm Göndere sancak bayrağa solgun 21 yılın hangisi düzgün Sürgüne vardım kalbime yardım sen gittinya göklerim ağladı Yağmur yağdı benle beraber ey sen kaderim son bi karar ver Böyle mi devamı filmin gölgemi terkettim güneşimi bana geri verin Hey sen aslında gittin sanma kokun hala yastığımda Günlüğüme söz yazdığımda aklımda sen vardın Hala sen hiçbirşey farklı değil anla Her bestem senin için sen şimdi nişan faslında
[Umarım duyduklarım doğru deıldır, Ben Sarp Palaur.. Bugün.. Bugün her zamankinden daha erken uyandım.. ]
Ne var kalbimde sızı onlar Terkedip barışı çaremi sanar Kırıldı yapraklarım sızan güneşe Deryamız var..
Kapalı bi kodes ve iki yapışık nefes Atın beynime reset beni seçin hadi Önüme gelebilir kabullensin ama Sor bakalım kaç kez ayık görebilir Üstüme yağmur düşer üstünden Senden önce sana küsmüştüm ben Rengim atmıştı soldum birden Yüzüme hep baktın anlamadım neden Te te te tekler artık ka ka ka kalbim son Üstümü başımı parçaladım bugün Yine duramadım ve yine yazdım bugün Kus tum delicesine şafak sökerken Yüzüm düşerken Göründün erken 1 dakka derken Sıkıldım artık bu saatlerden Yarınım yoktur gayri zaten Bırakın dedi bana madem Kanlı gövdemin içinde hala kıvılcımlar .. Sana küfür ettim her parçamda Özür diledim affet sen.. Ben savaşırken nolur görsen.. Her zamankinden daha erken Uyandım kanter içindeyim Aynada kendime bakıp delirmeyim Arkama dönüpde neden dermiyim Hiç mi yok huzur ve hiç mi yok halim Sebebim talim zamandı yarim Akarsuyun içinde akardı tarih Atardamarlarım o kesilir mani Rapim anam babam ve sen yani..
[İnsanlar alay ederken tek gözleriyle gerçekleri göremezler... 2008.. ]
Ne var kalbimde sızı onlar Terkedip barışı çaremi sanar Kırıldı yapraklarım sızan güneşe Deryamız var.
| |
|