m.ugur Moderatör
Mesaj Sayısı : 18 Points : 61 Kayıt tarihi : 15/06/09 Yaş : 31 Nerden : aNtaLYaAaA
| Konu: şanışer *****sokun bi dörtlük aklıma***** Ptsi Haz. 15, 2009 7:34 pm | |
| Nakarat
Şanışer Bela velakin ellerimde yok deva Hayat bir kabus oldu gitti tek bir dörtlük hatıra Bak bu rhyme'da kalemim olsun ellerim açık yara Bana bir şarkı dinletin sokun bir dörtlük aklıma
Şanışer]
elim bir çare lime lime şairane kelimeler münasebetti huzru vermedim mi aynalarda görmedin ki yüzümü kara bir sayfa vardı silmedin ki yazdı kalemim ellerimde bilmemekse tek hata ucunda şimdi tayfalar ve malesef bir aşkım oldu gitti akmamıştı derelerim bitmemişti savaşım yağmur oldu yağdı sıska yüreğime sahiden dilimde neyse aynen öyle yaşamım boş kağıtlar karaladım çok savaşçı yaraladım yoktu maaşı yazılanın yazdınız ve bittiler ben bir dostum oldu sandım birde sevgilim yıllanmamızda yakındı sabaha karşı gittiler memlekette yaremin teni matemin dili kaderimin dilinde vardı sevgi seline kademeli merdivenler dayalı şimdi çıkmak anca salaklık bir yer bulunca çöktüm abi gökyüzüne kasveti döndüm özüme gönlü gözüme kalbim eline verili çağrı gittiğinde kar yağardı döndüğünde ne olucak görmek mümkün olmamıştı dünkü ben de ben değildim aslı vardı söylediğimin contasında yok kaçak iki yıl önce yoktun amma mutluydum kendimle sonra geldin eski halim çok yavanmış anladım mükemmel bir hayatım var dedim kendi kendime şimdi yazılan her satırda buram buram senin adın kaval tüfekle gel yürek siz al bilek hastalıklı tek beyin benim kiraya vermedikçe iblis istemekte ruhumun kanatlı çehresinde gülücüğüm solar ölümü rap sanan hedef kitle
Nakarat
Şanışer Bela velakin ellerimde yok deva Hayat bir kabus oldu gitti tek bir dörtlük hatıra Bak bu rhyme'da kalemim olsun ellerim açık yara Bana bir şarkı dinletin sokun bir dörtlük aklıma
Bela
satılmış umutlarım ve yırtık artık her bi kağıt hayallerimse hep karanlık durdu bende her bi saat şimdi durgunum biraz tükendi belki her kalem yok bi çare vazgeçin hayatta bence yok seçim şimdi çok uzaktayım ve isteğim bulaşmayın dişimi sıktım aynı dertten boşyere avutmayın kaderim aynı yazgı ve dilime vurulan her kilit yüzüme sorulan her soru cevabı aynı yok sonu nefretimse hep dilimde her kelam da anlatır savaşım hep sayfalarla silahım aynı hep kalem yaradanımsa affeder ve bende burda sarfederken aynı tonda sarkılar ben ağlarım gün doğarken ayrı kaldık olmadı sattı dostlar hep bizi sahte saygı gördük hep bileklerimde var izi hayat bi kabus oldu gitti tek bi dörtlük hatıra bana bi şarkı dinletin sokun bi dörtlük aklıma
Nakarat
| |
|