TuFaN1991 Admin
Mesaj Sayısı : 126 Points : 375 Kayıt tarihi : 15/06/09 Yaş : 33 Nerden : Antalya
| Konu: Bela - İnsanlık Dışı Şarkı Sözleri [CB, Ege Çubukçu, Yener Diss] Salı Haz. 16, 2009 10:38 am | |
| sırtımdaki güneş bana ağır yara kanamalı genede gelin rap yapalım şimdi bana bak adamım burası benim gişem (HOOPPP) sanada gelir kalamarın öyle zengin olmuşunki tekeri yokki arabanın 50 centle cover olmaz türkçe rapin denizcisi ege kırıp çabuk dümeni çevir güney bekçisi çok duyarsın antalyayı benim file bekçisi yener senide yenemedi şimdi çile beklesin derine inmeden bitsin artık bu pis iş yerin altı organize yarış bol ve yok bitiş öyle hızla çarparımki düşer iki harfin kabin içinde patlamış lan duydum ana rahmin sonuç olarak yazın silin baştan sahnedeyken sözünü o unutur telaştan klimamız fazla açık fatura tedaştan hip hop lan çok açıldı artık telaşlan
nakarat rap bizden okey kim biz nız peder oluno bak oluyomu yıldız 10 tane albüm yapsan olamanki cypres hill gibi bensiz gecelerini say kız
hep niza miza yap ve bardağında vişne suyu kafa yapar hafif ama bence git ve erken uyu hadi soyun sanırım aynı kısa boyun undergrounda geçmez olum senin para fonun biraz aksiyim koca memeli taksim sana mezar olur üzerine çekerim daksil can börekle beslenirse kaçar taksin şişman bir astolist var hemde yeri maksim sikik rapçi sıkılma ve dissle yarış başlamadan kalır arabanız pistte sansasyon deil işim sırtımdaki pelerinim boynuz keser kulağını yeni okul ver elini çam dibinde gayri meşru rapçi doğdu üstad film için bi beste yapsan yerin olur üst kat ritim kaçır bizde burda ederiz hep ispat insanlık dışı battle yemesini fice book | |
|