m.ugur Moderatör
Mesaj Sayısı : 18 Points : 61 Kayıt tarihi : 15/06/09 Yaş : 31 Nerden : aNtaLYaAaA
| Konu: ŞANIŞER//--//BİR AVUC CENNET//(FT.ATAKAN) Ptsi Haz. 15, 2009 6:09 pm | |
| evet bugün herşeyi mahvettim katlettim duygularımı kırdın gittin bıraktın halt ettin ne yaptımda terkettin tanrım affettin sözde kendimden çok sevdim son anda fark ettim bugün artık ben gibi değilim dışarda ayaz kaplı titrek eller kırılan dizler gözlerim kan çanağı bırakamam bu batağı yeterince çektiniz sanırım ayıp etmiş olucam ama hayatımı siktiniz bayanlar ve baylar bu hüzünlü bir rap parçası değil önümde duran merhametsiz kadın yolumdan çekil İstanbul senin olsun bırak hayatım benim olsun Türk filmlerindeki gibi bir avuç cennet olsun adım da Ahmet olsun bu şarkı sonum olsun yağmurlar yağadursun zaten kavrulursun kendin için planlar yap hep kendini düşün hayatımı geriye sararken okyanusunda boğulursun
[Nakarat] bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda şimdi kaderime küfrederim hayat zindanında kalbin olsun yerim dedim ya beni terk edip giden öyle olsun bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda
[Bela] bir melekle baş başayken taşlanır bu sırta kan ve sıratı önüme koydular ki geçmedim ben atladım ateşe verdim ellerimi gözlerim rahat değildi ilk defa bu parçada ben anlatıcam dinleyin aksidir sağım solum biraz da narin hislerim üzgünüm suçum değildi bitti tek kalemde hangi dağda saklanırsam bir uğultu durmadan duymak istemezdim ister istemez gelir
[Şanışer] sahiden siyahsa salim asi ben silahla talim ahiren iradem hain hayır hayır ağzı bazı malzemem sen ağzı kar ? cemaati kan kafilende rap denince hüznüm oldu sistemar ister istemezdi bizde mezhebin doğarken öyle beklemekti back vocalde yek ve mektup ellerinde mektep ekti çek bıçağını raple seksek ekselansı rexe karşı dükkan açtım esti yel dizim darağacı gel geber
[Nakarat] bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda şimdi kaderime küfrederim hayat zindanında kalbin olsun yerim dedim ya beni terk edip giden öyle olsun bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda
[center] | |
|