m.ugur Moderatör
Mesaj Sayısı : 18 Points : 61 Kayıt tarihi : 15/06/09 Yaş : 31 Nerden : aNtaLYaAaA
| Konu: ŞaNıŞeR---bulamadıgın cevaplar(fT.sİtEm dePReSİf) Ptsi Haz. 15, 2009 6:14 pm | |
| Sitem Depresif Verse :
Yine bn uykusuz beklesemde duygusuz geçen saatlerim kafada ninniler döner bnse aile özlemindeim 2 şeir arası gitmekteim sefil kalbim cebim kadar boş deil hoş deil yalanlar ardında yaşayıp yaşlanmak an gelir canın yanar boşa uğraştır saklanmak özgür yaşa özgür ol çalış çabala sahip ol ateşi bilmek istemessin insan olana çok zor kimine sor hayatı anlatır başından zalimce kimine görede iyinin ötesi en berbat gününde dahi fani olmanın güsel yolu bitecek olması ve baki kalmanın tadıysa bilinen ödülün olması
sevigiyi tatmadan gönül zindandır aşkı yaşatmadan hayat virandır hislerin olmadan yaşanmaz hatıran yoldaşım olmadan yolum haramdır
nakarat 2x (Mozole Mirach ): bulamadığın cevaplar kaçamadığın korkuların war sebepsiz ağlar gözler ağlar
soramadığın sorular kaçamadığın yalnızlıklar nedensiz ağlar kalbin ağlar..
Mozole Mirach :
her kapı kapalı deildr aslnda dene bi zor deil şansı zorla kıymet bilmeden dereyi görmeden paçayı sıvama kalırsın yarı yolda derdimiz bi dert değil ve her bi fertte mert deil akar gider o yıllaarrr o talih sert gelir o zmn belli deil elinde yokki delil salla hadi beyaz mendil ayrılık anidir hadi bi gel-sen nefsin yen-sen eğriyi doğruyu azı çou gör-sen bnde aşk war war bi yek yar olsada sorunlar bulunur sonuçlar
dünden bu güne bi fark olsun hisset kndini blursun herşey zmnla yol alır tek şey unutulmamalıdır
nakarat 2x (Mozole ): bulamadığın cevaplar kaçamadığın korkuların war sebepsiz ağlar gözler ağlar
soramadığın sorular kaçamadığın yalnızlıklar nedensiz ağlar kalbin ağlar..
Şanışer :
bazen bn mtluyum çewrem öyle deil bzn hrkes tebessümde bnse umut fakiri her sabah uyandığımda gözüm arar yeni birini şanışer unuttu çoktan dostum kendi değerini müzik fani bn semazen döndü başım sevgi cevp soru nden öldü hışım akar gider yaşım gözüm toprağa baktıkça ölüm önüme yattıkça savaş benim rap kukla iki elim hep bokta başarıp ölmemekte yine tebessüm edip emeklemekle sürünüp onca yıl gözünde düştüm herşeim tamam istemiştim bir slm ilişti gözüme faciam ve bitti hayat serüvenim 2. defa doğmıcamm
nağmelerim aksak ve detone kafiyem üstünde yol gider önüme (beeeeeen) senden çok ağladım (çoooooook) aradım ama bulamadıımm
nakarat: bulamadığın cevaplar kaçamadığın korkuların war sebepsiz ağlar gözler ağlar
soramadığın sorular kaçamadığın yalnızlıklar nedensiz ağlar kalbin ağlar
| |
|